simple site templates
Mobirise

Çerez Politikası


    Günümüzde neredeyse her web sitesi çerez kullanmaktadır. Size daha iyi, hızlı ve güvenli bir deneyim sağlamak için, çoğu web sitesi gibi ADIYAMAN ÇİĞKÖFTE olarak biz de çerez kullanmaktayız. Bu teknolojilerin kullanımı başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“6698 sayılı Kanun”) olmak üzere tabi olduğumuz mevzuata uygun şekilde gerçekleştirilmektedir

     Çerezler, herhangi bir internet sitesi tarafından bilgisayara bırakılan bir tür tanımlama dosyalarıdır. İnternet sitesi tekrar ziyaret edildiğinde bilgisayarların tanınmasını sağlar.

       Çerezler, herhangi bir internet sitesi tarafından bilgisayara bırakılan bir tür tanımlama dosyalarıdır. İnternet sitesi tekrar ziyaret edildiğinde bilgisayarların tanınmasını sağlar.

        İşbu Çerez (Cookie) Politikası’nın amacı, tarafımızca işletilmekte olan www.anadolusigorta.com.tr adresinin (“Site”) işletilmesi sırasında müşteri/site kullanıcıları/üyeleri/ziyaretçileri (“İlgili kişi”) tarafından çerezlerin kullanımı sırasında elde edilen kişisel verilerin işlenmesine ilişkin olarak sizlere bilgi vermektir. İşbu Çerez (Cookie) Politikası’nda sitemizde hangi amaçlarla hangi tür çerezleri kullandığımızı ve bu çerezleri nasıl kontrol edebileceğinizi sizlere açıklamak istiyoruz.



     www.adiyamancigkofte.com.tr sitesini ziyaret ederek ADIYAMAN ÇİĞKÖFTE'nin  web sitesinin kullanımı için gerekli olan çerezlerin cihazınıza yerleştirmesini kabul edersiniz.

       ADIYAMAN ÇİĞKÖFTE, çerezler sayesinde topladığı bilgileri https://www.anadolusigorta.com.tr/tr/yasal-bilgilendirme/kvkk adresinde yer alan adıyaman Çiğköfte Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Bilgilendirme doğrultusunda kullanır.

        ADIYAMAN ÇİĞKÖFTE'nin cihazınıza çerezler yerleştirmesini istemiyorsanız tarayıcınızın ayarları veya seçenekleri vasıtasıyla çerezlerin kullanımını reddedebilirsiniz. Bu durumda www.adiyamancigkofte.com.tr’nin bazı alanlarını düzgün biçimde kullanamayabilirsiniz.

       ADIYAMAN ÇİĞKÖFTE, gerekli gördüğü durumlarda, kullandığı çerezleri kullanmaktan vazgeçebilir, bunların türlerini veya fonksiyonlarını değiştirebilir veya internet sitesine yeni çerezler ekleyebilir. Dolayısıyla bu Çerez (Cookie) Politikası’nı her zaman değiştirebilir. Çerez (Cookie) Politikası’nın değiştirildiği hallerde sayfanın üst kısmındaki güncelleme tarihinden itibaren geçerli olacaktır. Çerez (Cookie) Politikası’nı belirli zamanlarda inceleyerek, çerez kullanımı ile ilgili bilgi edinmenizi tavsiye ederiz.

          Kişisel verilerinizin şirketimiz tarafından işlenmesi hakkında daha detaylı bilgi için https://www.adiyamancigkofte.com.tr/cerezpolitikasi  adresinde yer alan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Bilgilendirme’yi okumanızı tavsiye ederiz


  
       ADIYAMAN ÇİĞKÖFTE olarak www.adiyamancigkofte.com.tr sitemizde çeşitli amaçlarla çerezler kullanmakta ve bu çerezler vasıtasıyla kişisel verilerinizi işlemekteyiz. Bu amaçlar başlıca şunlardır:

– Site’nin işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak. Örneğin, Site’yi ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı adı bilgisinin ya da arama sorgularının hatırlanması, oturum açan üyelerin Site’de farklı sayfaları ziyaret ederken tekrar şifre girmelerine gerek kalmaması.

– Site’yi analiz etmek ve Site’nin performansını arttırmak. Örneğin, Site’nin üzerinde çalıştığı farklı sunucuların entegrasyonu, Site’yi ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi, Site’nin kullanım istatistiklerinin raporlanması ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması.

– Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek. Örneğin, ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfa ve ürünler üzerinden ziyaretçilerin ilgi alanlarıyla bağlantılı reklam gösterilmesi. Aynı zamanda Site içerisinde kullanıcıya özel içeriklerin sunulmasının sağlanması.

– Reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek ve verimliliğini artırmak. Örneğin, Site’de gördüğünüz bir reklama tıklayıp tıklamadığınızın, eğer reklam ilginizi çektikten sonra o reklamın yönlendirdiği sitedeki hizmetten faydalanıp faydalanmadığınızın tespit edilmesi. Bu kapsamda tarafınıza ilgi alanlarınıza yönelik reklamların çıkarılması ve gösterilen reklam sayısının sınırlandırılması.

     6698 sayılı Kanun’un 5. ve 8. maddeleri uyarınca gerekli olan hallerde rızanız doğrultusunda, aksi hallerde rızanız alınmaksızın Kanun’un 5. ve 8. maddelerinde belirtilen istisnalar kapsamında yukarıdaki amaçlar doğrultusunda işlenebilecektir. ADIYAMAN ÇİĞKÖFTE olarak, Çerez (Cookie) Politikası kapsamındaki kişisel verilerinizi yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilebilmesi ile sınırlı olarak ve mevzuata uygun şekilde şirketimizin hizmetlerinden faydalandığı üçüncü kişilerle, bağlı ortaklıklarımızla, iş ortaklarımızla ve grup şirketlerimiz ile paylaşabiliriz. Verilerin aktarıldığı tarafların kişisel verilerinizi dünyanın her yerindeki sunucularında saklayabileceğini belirtmek isteriz.



       ADIYAMAN ÇİĞKÖFTE, 4 tür çerez kullanmaktadır

      Kesinlikle gerekli çerezler

       Ziyaretçilere www.adiyamancigkofte.com.tr gezinme olanağı sağlayan isimsiz çerezler, özelliklerini kullanarak güvenli alanlara erişirler. Bu çerezler tarafından toplanan bilgiler pazarlama amaçlı kullanılamaz. Bu tür çerezlerin kullanımına izin verilmezse www.adiyamancigkofte.tr’nin çeşitli bölümleri kullanılamaz. Örneğin, Site’de oturum açtığınızda devreye giren kimlik doğrulama çerezleri, Site içerisinde farklı sayfalara geçtiğinizde oturumunuzun devam etmesini sağlar.

     Performans çerezleri

     ADIYAMAN ÇİĞKÖFTE'nin web sitesini geliştirmesine yardımcı olan isimsiz çerezlerdir. Bu tür çerezler, ziyaretçilerin www.adiyamancigkofte.com.tr’yi nasıl kullandıkları hakkında bilgiler toplayarak, en çok ziyaret edilen sayfalar, Site’nin gerektiği gibi çalışıp çalışmadığının veya alınan hataların tespitinde kullanılır. Bu türe bir örnek WebAnalytics çerezlerdir. Bu çerezler tarafından toplanan bilgiler pazarlama amaçlı kullanılamaz ve üçüncü şahıslara verilemez.

     Fonksiyonellik çerezleri

      ADIYAMAN ÇİĞKÖFTE'nin ziyaretçi özellik ve tercihlerini hatırlamasına olanak sağlayan isimsiz çerezlerdir. Bu bilgilere dayanarak www.adiyamancigkofte.com.tr, her ziyaretçiye toplanan bilgiler doğrultusunda içerik gösterebilir, dil seçimini veya bir metin okurken seçilen font boyutunun hatırlanmasını sağlar. Bu tür çerezlerin kullanımına izin verilmemesi durumunda;
• www.adiyamancigkofte.com.tr ‘nin bazı bölümleri kullanılamayabilir,
• www.adiyamancigkofte.com.tr ’nin sağlayabileceği desteğin seviyesini düşürebilir,
• www.adiyamancigkofte.com.tr‘nin tercihlerinizi hatırlamaması, size özel bir özelliğin kullanılmaması ya da gösterilmemesine neden olabilir. Tercihlerinizi hatırlamasını engeller.

    Hedef çerezleri veya reklam çerezleri

     Bu tür çerezler, ADIYAMAN ÇİĞKÖFTE'nin bilgisi doğrultusunda genellikle wwwadiyamancigkofte.com.tr ‘nin reklam ağları tarafından yerleştirilir. Söz konusu çerezlerin kullanım amaçları aşağıdaki gibidir;
• İlgili ve kişiselleştirilmiş reklamları göstermek
• Gösterilen reklam sayısını sınırlamak
•Reklam kampanyasının etkinliğini ölçmek
• Ziyaret tercihlerinizi hatırlamak




      Tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerinizi kişiselleştirme imkanına sahipsiniz.

        Google Analytics: Kullanıcı/xiyaretçilerin sayıları, demografik özellikleri (ülke, şehir, cinsiyet, ilgi alanları, yaş aralığı v.b.) kullandıkları cihaz, sistem bilgisi, IP adresi, Kullanıcı/Ziyaretçilerin web sitemizde hangi sayfaları kullandıkları bilgisini sağlamaktadır.

       Google Analytics Hizmet ve Koşullar sayfası linki : https://www.google.com/analytics/terms/tr.html

        Google Optimize: Google’ın A/B testing ve personalization platformudur. Optimize, web sitelerindeki dönüşüm oranlarını arttırmasını amaçlayarak, sitenizde A/B testler yaparak, KPI’larınız doğrultusunda en iyi varyasyona ulaşmanızı sağlar.

         Google Optimize Hizmet ve Koşullar sayfası linki : https://support.google.com/optimize/answer/6230273

       Hotjar: Siteye giren kullanıcıların, cihaz ve işletim sistemi bilgilerini beraberinde site içerisinde dolaştıkları sayfaları ve mouse (imleç) hareketlerini kaydederek bildirmektedir. Hotjar servisinin gizlilik sözleşmesi linki : https://www.hotjar.com/terms

       Facebook pixel, http headers, pixel spesifik veriler (pixel ID, pageview vs.), buton click (butonların labelları ve sonuç sayfaları) ve bizim yolladığımız opsiyonel verileri (pixel eventlerdeki ürün bilgileri gibi) toplar. https://developers.facebook.com/docs/facebook-pixel/implementation/gdpr/

         Criteo’ya tag ile sayfa tipi, cihaz tipi ve ürün bilgileri gönderiliyor. Ancak retargeting için kullanıcının anonim cookiesini de tutar. https://www.criteo.com/insights/gdpr-need-know-criteo/




      6698 sayılı Kanun’un 11. maddesi uyarınca,

•kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
•kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
•kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
•yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
•kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
•6698 sayılı Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
•işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
•kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

    Söz konusu haklarınıza ilişkin taleplerinizi aşağıda düzenlenen yöntemlerle şirketimize iletmeniz durumunda şirketimiz niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır.

        Ancak, işlemin ayrıca bir maliyet doğurması halinde, şirketimiz tarafından Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır. Bu kapsamda 6698 sayılı Kanun’un 13. maddesinin 1. fıkrası gereğince, yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak ile ilgili talebinizi, yazılı olarak veya Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun ileride belirleyeceği diğer yöntemlerle şirketimize iletebilirsiniz. Bu çerçevede şirketimize 6698 sayılı Kanun’un 11. maddesi kapsamında yapacağınız başvurularda yazılı olarak başvurunuzu ileteceğiniz kanallar ve usuller aşağıda açıklanmaktadır. Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için kaleme aldığınız ıslak imzalı dilekçenizi;

      •Noter kanalıyla “ Sırrıpaşa Mahallesi Denizciler Caddesi Gelincik Sokak No: 4   Derince / KOCAELİ” adresine gönderebilir,
•ya da info@adiyamancigkofte.com.tr webmail adresimize iletebilirsiniz.

Mobirise

  "Adıyaman'ın tarihi ve eşsiz çiğköfte lezzetinin doğal yapısını hiçbir şekilde bozmadan geçmişten günümüze kadar getirmeyi başarmış bir kuruluş olarak bu kültürel mirasımızı atadan oğula uzanan mesleki birikimimizle bütünleştirdik.


  Ürün çeşitlerini artırıp herkese ve her kesime ulaştırmayı hedefleyen Adıyaman Çiğköfte, Türkiye genelinde bayi ağını genişleterek gerek uzman personeliyle, gerek lezzetli menüsüyle daima zirvede kalmayı başaran ve yerini koruyan Türkiye'nin lider çiğköfte markasıdır."

İletişim

Yönetim Yeri:
Sırrıpaşa Mahallesi Denizciler Caddesi Gelincik Sokak No: 4

İrtibat Bilgileri:

Tüketici Danışma Hattı
0 850 346 34 02

Whatsapp İletişim Hattı 
0 546 403 02 02        

İLETİŞİM

E - MAİL

  1. Yönetim Yeri:
  2.  Sırrıpaşa Mahallesi  Denizciler Caddesi Gelincik Sokak No: 4 

  3. DERİNCE / KOCAELİ
  1. Tüketici Danışma Hattı:
  2.   0 850 346 34 02 
  3. Whatsapp  İletişim Hattı:
  4. 0 546 403 02 02        
  5. E-mail:
  6.  info@adiyamancigkofte.com.tr
  • Visa
  • Master Card
  • American Express
  • Western Union
  • Stripe
  • Amazon
  • Ebay
  • Union Pay